For virtual training at the service of technical officials, You can register every day of the week and at any time of the day or night Or take the online test

The in-service certificate is issued and sent only every Saturday

👉 Virtual training courses in microbiology and biology

kalibrasion_dama01

دوره آموزشی آنلاین کالیبراسیون و کلیات مربوط به آن

مدرس : مهندس عسکری

سرممیز سیستم های مدیریت آزمایشگاه ۱۷۰۲۵ مرکز ملی تأیید صلاحیت

۱۳۹۹/۱۲/۱۳ از ساعت ۱۴ الی ۱۸ و ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ از ساعت ۸ الی ۱۳

برای ثبت نام باید ابتدا از طریق گزینه «ورود/عضویت» در بالای سایت عضو و یا وارد شوید و سپس اقدام به ثبت نام نمائید

نام کاربری و رمز برای ورود به کلاس آنلاین کدملی شما میباشد

تا قبل از شروع کلاس امکان ورود به کلاس وجود ندارد لطفا تماس نگیرید

microb_book

کتاب میکروبیولوژی عملی موادغذایی، آرایشی و بهداشتی

مناسب برای مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه واحدهای صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی مخصوصا افرادی که تازه مشغول به فعالیت در زمینه شغلی مسئول فنی شده اند

مؤلفین :

  • دکتر سمیه موسوی، رئیس آزمایشگاه کنترل موادغذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو یزد
  • دکتر سیدعلی یاسینی اردکانی، استاد رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد یزد

برای دانلود و مشاهده فهرست محتوای کتاب، اینجا کلیک نمایید

jeld_khavas

کتاب خواص شیمیایی و عملکردی ترکیبات غذایی

مناسب برای مدیران کنترل کیفیت، مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه واحدهای صنایع غذایی، دانشجویان رشته صنایع غذایی و سایر علاقه مندان

مؤلفین :

  • دکتر مسعود حبیبی، رئیس اداره نظارت بر صادرات و واردات معاونت غذا و دارو یزد و مدرس دانشگاه
  • دکتر علی اکبر کمالی اردکانی، کارشناس معاونت غذا و دارو یزد و مدرس دانشگاه

برای دانلود و مشاهده فهرست محتوای کتاب، اینجا کلیک نمایید

ketab_bastebandi

کتاب بسته بندی و نگهداری مواد غذایی

مناسب برای مدیران کنترل کیفیت، مسئولین فنی واحدهای صنایع غذایی، دانشجویان رشته صنایع غذایی و سایر علاقه مندان

مترجمین :

  • دکتر فاطمه مشایخ
  • دکتر سمیه مشایخ
  • دکتر علی اکبر کمالی اردکانی

برای دانلود و مشاهده فهرست محتوای کتاب، اینجا کلیک نمایید